Maxlife MXSW-200 lasten älykello - Sininen

29.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

MXSW-200 Smartwatch - älykäs kello, joka seuraa päivittäistä toimintaa, tarjoaa viihdettä ja tarjoaa lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka haluavat seurata terveyttään, nauttia viihteestä ja pysyä ajan tasalla tärkeistä tiedoista.

Sydämmen ja unen seuranta

Kello MXSW-200 on varustettu edistyneellä sykemittarilla, joka mahdollistaa sydämen toiminnan jatkuvan seurannan. Näin käyttäjät voivat seurata sykettä harjoittelun ja päivittäisen toiminnan aikana. Lisäksi unenvalvontaominaisuus auttaa seuraamaan unen laatua ja kestoa, mikä on ratkaisevan tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.


4 Urheilutilaa


Olitpa juoksija, vaellusharrastaja tai mieluummin pyöräilevä, MXSW-200 tarjoaa 4 urheilutilaa, joiden avulla voit paremmin seurata fyysistä aktiivisuuttasi ja saavuttaa harjoitustavoitteesi.

Viihde ja lisäominaisuudet


MXSW-200 ei ole vain terveyden seurantatyökalu. Tässä kellossa on sisäänrakennettu 3 peliä, jotka tarjoavat viihdettä milloin tahansa. Lisäksi voit käyttää musiikinhallintatoimintoa, jonka avulla voit hallita suosikkimusiikkiasi suoraan ranteessasi.


Sen avulla voit tarkistaa nykyisen sään ja käyttää kaukolaukaisintoimintoa kuvien ottamiseen pitämättä kameraa kädessäsi. Lisäksi älykellon avulla voit vastaanottaa ilmoituksia älypuhelimestasi.


Varustettu ICE-widgetillä (In Case of Emergency), se tarjoaa tärkeitä yhteystietoja onnettomuuden sattuessa.


Personointi


MXSW-200-kello mahdollistaa personoinnin neljällä sisäänrakennetulla kellotaululla ja mahdollisuudella vaihtaa kuvakkeita ja käyttöliittymiä. Tällä tavalla voit muokata kellon ulkonäköä makusi ja mielialaasi sopivaksi.


Vesitiivis IP68


Älykellolla on IP68-vesitiiviys, joten se kestää roiskeita tai upotuksia veteen. Voit käyttää kelloa luotettavasti myös sateisissa olosuhteissa tai uima-allasharjoittelun aikana.

MXSW-200 Smartwatch on välttämätön kumppani aktiiviseen elämäntyyliin. Sydämen ja unen seuranta, erilaiset urheilutilat, viihde, lisäominaisuudet ja personointivaihtoehdot tekevät tästä älykellosta täydellisen valinnan kaikille terveydestään ja mukavuudestaan ​​välittäville.

Kielet: Englanti (peruskielenä), puola, italia, kreikka, ruotsi, tanska, slovenia, bosnia, litivia, tšekki, protugese, slovakki.

Valmiusaika jopa 10 päivää.

  • SKU OEM0300612
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495269331
  • Valmistaja Maxlife

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?