Quick Charge & PD Power Delivery pikalaturit

USB Power Delivery -teknologia on universaali standardi laitteiden pikalataukseen. Moderni USB Power Delivery eli lyhennettynä USB PD korvaa aiemmat USB-latausteknologiat ja on huomattavasti aiempia standardeja monipuolisempi ja se sallii useita eri latausjännitteitä ja tehoja.

Pikalataus toimii suuressa määrässä moderneja mobiililaitteita kuten uudet Samsung Galaxy S ja iPhone-puhelimet. USB PD voi ladata myös yhteensopivia kannettavia tietokoneita, kuten uudet Apple Macbookit, jopa 100 watin teholla. Se säätää myös optimaalisen lataustehon ja on aiempia USB standardeja turvallisempi laturin ja laitteen välisen kommunikaation ansiosta.

Teknologian tukema kättely osaa säätää jännitteen sopivaksi laitteelle 5V, 9V, 15V ja 20V välillä lataustehon säätyessä välillä 0,5W - 100W.

Uusimmat USB PD 3.0 mukaiset PPS (Power Delivery Programmable Power Supply) -laturit osaavat säätää jännitettä jatkuvasti optimoiden latausta. Kättelyn epäonnistuessa lataus säätyy lähinnä vastaavaan yleiseen USB standardin mukaiseen latausvirtaan ja jännitteeseen. Toistaiseksi vain pienehkö määrä laitteita tukee PPS-standardia. Uudet Samsung Galaxy S21:t ja useat sitä uudemmat puhelimet ja muut laitteet tukevat standardia.

GAN-laturit (Gallium Nitride -laturit) ovat uusia kompakteja teholatureita. Ne ovat myös aiempia huomattavasti energiatehokkaampia käytössä ja myös valmistettaessa. GAN-laturit ovat yleisesti tehokkaampia, pienempiä ja energiatehokkaampia kuin perinteisistä piisiruista valmistetut latauspiirit.

Hinta
Lajittele
Yhteensä: 9 tuotetta