Maxlife MXBM-500 Lasten Bluetooth langaton karaoke mikrofoni / kaiutin - sininen

27.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Foreverin hauska eläintyylinen Bluetooth langaton mikrofoni / kaiutin / karaoke. Sopiva loistavasti nouseville tähdille. Täysin uudenlaisen systeemin avulla voit laulaa ja kuunnella musiikkia samanaikaisesti. Perheen pienemmille ja miksei vanhemmillekkin laulajille.

 


Eläin MXBM-500 Bluetooth-mikrofoni kaiutin on ainutlaatuisesti suunniteltu ja täydellinen työkalu unohtumattoman viihteen tarjoamiseen sekä lapsille että aikuisille. Se toimii Bluetooth-yhteensopivien laitteiden, kuten älypuhelimien, tablettien, televisioiden ja tietokoneiden kanssa. Se yhdistyy saumattomasti valitsemaasi laitteeseen ja aloittaa ikimuistoiset karaoke esitykset missä tahansa.

Kompaktin ja kannettavan rakenteensa ansiosta Animal MXBM-500 Bluetooth-mikrofoni kaiuttimella on poikkeuksellisen kätevä. Voit ottaa sen mukaasi juhliin, lomille tai tapaamisiin ystävien kanssa. Sen pieni koko ja käytännölliset mitat mahdollistavat sen, että se mahtuu laukkuun tai reppuun viemättä paljon tilaa.

Mikrofonissa on viisi erilaista äänimodulaatiota ja kaikuefekti, joiden avulla voit kokeilla erilaisia ​​tyylejä ja ääniä. Näiden ominaisuuksien ansiosta jokaisesta esityksestä tulee ainutlaatuinen ja omaperäinen. Sisäänrakennettu 400 mAh akku takaa keskeytymättömän hauskanpidon jopa 5 tunnin ajan.

Mikrofonin käytön helpottamiseksi laitteessa lisäksi äänenvoimakkuuden säätöpainikkeita, joiden avulla voit säätää ääntä haluamallasi tavalla. Mikrofonissa on silikonikuori, joka ei vain lisää visuaalista tehostetta, vaan myös suojaa sitä vaurioilta. Siinä on minijack-portti kuulokkeiden liittämistä varten ja microUSB-portti laitteen lataamista tai älypuhelimen liittämistä varten.

Akun kapasiteetti: 400 mAh
Akun latausaika: 5h
Kaiuttimen teho: 3W
Toiminta-aika yhdellä latauksella jopa 5 tuntia.
Bluetooth: Kyllä
Bluetooth versio: 5.0
Väri: sininen

Mukana Micro USB kaapeli

  • SKU OEM0200493
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495094032
  • Valmistaja Maxlife

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?