Forever 5 in 1 Latausteline iPhone / Watch / Airpods - Vara-akulla

69.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

5-in-1 Magnetic Wireless Charging Station on monipuolinen laturi, jonka avulla voit ladata 3 laitetta samanaikaisesti. Sen yhteensopivuus MagSafen ja langatonta latausta tukevien puhelimien kanssa takaa useiden eri laitemallien saumattoman latauksen. Siinä on lisäksi sisäänrakennettu USB-A-liitin. 

Lisäbonuksena on sisäänrakennettu 5000 mAh virtapankki, joka voidaan helposti irrottaa ja ottaa mukaan, mikä takaa riippumattomuuden ja liikkuvuuden kaikissa tilanteissa. Tämä on ihanteellinen ratkaisu matkoilla tai paikoissa, joissa ei ole pääsyä sähköpistorasioihin. Virtapankissa on sisäänrakennettu latausilmaisin ja tuuletusaukot, jotka on suunniteltu haihduttamaan langattoman latauksen aikana syntyvää lämpötilaa. Siinä on myös USB-C-portti, josta se tukee 20 watin pikalatausta.

Sarja sisältää myös Apple Watchin kanssa yhteensopivan laturin, joka on kiinnitetty USB-C-liittimellä ja se voidaan irrottaa ja ottaa mukaan matkalle. Tämän käytännöllisen ratkaisun avulla voit liittää sen esimerkiksi virtapankkiin ja ladata kellon missä haluat.

Asema erottuu nopeasta langattomasta latauksesta. Puhelimen magneettinen kiinnitys ja tukijalka varmistavat laitteen optimaalisen asennon latauksen aikana, mikä paitsi helpottaa prosessia, myös lisää käyttömukavuutta.

Powerbank 5 000mAh
  • SKU GSM173083
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495275301
  • Valmistaja Forever

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?