Baseus Magneettinen pöytäteline puhelimelle

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus MagPro magneettinen puhelinteline (valkoinen).

Sijoita puhelimesi käytännöllisesti modernin Baseus MagPro -magneettipidikkeen avulla. Kestävästä ABS PC -materiaaleista valmistettu pidike tarjoaa teleskooppipuomin, jonka avulla voit säätää puhelimesi korkeutta 165 mm:stä 197 mm:iin. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta säätää katselukulmaa tarpeidesi mukaan, olitpa sitten videoneuvottelussa, katsot videoita tai teet muuta puhelimellasi. Vahvat magneetit ja liikkuva kiinnike

Se, mikä erottaa Baseus-kiinnikkeen muista telineistä, on 18 11N magneettia liikkuvassa päässä. Tämä tarjoaa äärimmäisen vakauden puhelimen pitämisessä paikallaan. Lisäksi pidikkeen päässä on 360 asteen kierto ja 90 asteen kulmasäätö, mikä mahdollistaa entistä paremman räätälöinnin käyttäjän yksilöllisten mieltymysten mukaan.

Turvallisuus

Baseus MagPro -teline on suunniteltu laiteturvallisuutta ajatellen. Telineen kosketuspinnassa on suojaava silikonipinnoite, joka estää naarmuja ja vaurioita. Tämä tekee pidikkeestä paitsi toimivan, myös turvallisen puhelimellesi. Vakaus ja organisointi

Telineen pohja on valmistettu varmistamaan vakaus myös magneettipäähän kiinnitetyn tabletin painon alla. Pitimen pohjassa on liukumattomia tarroja, jotka lisäävät entisestään vakautta eri pinnoilla. Lisäksi pidike on varustettu käytännöllisellä kaapelin järjestäjällä, joka auttaa pitämään pöytäsi täydellisessä kunnossa.

Yhteensopivuus ja mitat

Teline on yhteensopiva iPhone 12:n ja uudempien puhelimien kanssa, joten se on erinomainen valinta uusimman tekniikan käyttäjille. Telineen mitat ovat 95 x 95 x 165 mm, joten se mahtuu lähes mihin tahansa pöytään viemättä liikaa tilaa.

Brändi. Baseus
Malli BS-HP014
Väri valkoinen
Materiaali ABS PC
Mitat 95 x 95 x 165 mm

  • SKU 055191
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172646394
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?