Ulkovalo Forever Light LED ASPIRE 50W 4500K 5500lm - 3v takuu

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Etsitkö monikäyttöistä, kestävää tuotetta, joka kestää pohjoista säätä? Älä etsi kauempaa kuin Aspire Floodlight LED -valonheittimestä! Sen IP66-luokituksen mukainen vesi- ja pölytiiviys tekee siitä ihanteellisen valinnan ulkokäyttöön. Lisäksi sen 110 lumenia wattia kohden oleva LED-järjestelmä tekee siitä erittäin energiatehokkaan. 3 vuoden takuu ja suojaava muotoilu tekevät siitä täydellisen pitkäaikaisen valaistusratkaisun.

Aspire-valonheitin on varustettu ainutlaatuisella ilmanpoistoventtiilillä, joka suojaa ledejä ylikuumenemiselta ja eliminoi kosteuden kerääntymisen laitteen sisälle. Sen 32 cm:n virtajohto mahdollistaa ulkoisten kaapeleiden helpon liittämisen ja alumiinikotelo haihduttaa lämpöä tehokkaasti ja on korroosionkestävä. Kun tähän lisätään säädettävä kulmasuuntaus 270 pystysuoralla alueella ja 360 vaakasuoralla alueella, valaistustarpeesi on juuri ratkaistu!

Ulkosovelluksissa tai kirkasta valaistusta vaativissa projekteissa koko ei tuota pettymystä - tässä tuotteessa on 5500 lumenia valoa, joka riittää valaisemaan minkä tahansa tilan täydellisesti. Koe mielenrauha tietäen, että valaistustarpeesi on katettu luotettavalla ratkaisulla, kuten Aspire Floodlight LED - 3 vuoden takuun lisäksi tämä tuote on suunniteltu kestämään.

Ei pistoketta! Vain luvan saanut ammattilainen saa asentaa tämän valon.

Forever Lightin uusi ASPIRE LED-valonheitin on loistava valinta kaikille, jotka etsivät energiatehokasta ja pitkäikäistä valaistusratkaisua. Laadukkaasta karkaistusta lasista ja vankasta alumiinisesta jäähdytyselementistä valmistettu ASPIRE LED on rakennettu kestämään sääolosuhteita ja tarjoamaan vuosien luotettavaa palvelua. IP66-luokituksen ansiosta ASPIRE LED sopii myös ulkokäyttöön, kuten puutarhoihin, parkkipaikoille, jalkakäytäville ja pihoille. Runsaan 50 W:n tehon ansiosta ASPIRE LED pystyy tarjoamaan riittävää valaistusta myös suurimpiin ulkotiloihin. Jos siis etsit edullista ja tehokasta tapaa valaista maailmaasi, tutustu Forever Lightin uuteen ASPIRE LED-valonheittimeen.

Mitat: 205 x 40 x 186mm
Tuottaja: TelForceOne
Valon kulma: 120 °
Lumen 5500 lm
Virrankulutus: 50 W
Elinaika: 30 000 h
Värilämpötila: 4500 Kelvin
Käyttölämpötila: -25 ° C - +45 ° C
Virta: 230 mA
Merkki: Forever Light
On / off-tilan määrä:> 50 000
Käyttöjännite: 230 V

  • SKU RTV0700005
  • Takuu 3 vuotta
  • EAN 5900495957269
  • Valmistaja Forever

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?